معاون اکتشافات سازمان زمين شناسي و اکتشافات معدني کشور گفت: درحالحاضر کشورهاي زيادي با فناوريهاي روز علاوه بر افزايش سرعت و عمق اکتشافات به آناليز اطلاعات در هنگام حفاري ميپردازند، از اين رو ايران با کشور آلمان تفاهمنامه براي افزايش همکاري در بخش اکتشافاف و فرآوري منعقد کرده است.
بهروز برنا با تاکيد بر اينکه بهينهسازي اکتشاف رويکرد سازمان زمين شناسي است، اظهار کرد: براي دستيابي به اطلاعات دقيق در هنگام حفاري نيازمند تجهيزاتي هستيم که درحالحاضر در بسياري از کشورهاي پيشرفته معدني از آنها استفاده ميشود.
او افزود: از آنجايي که کشور آلمان در بخش اکتشافات داراي دانش فني بالايي است براي همکاري با ايران انتخاب شده و در دو بخش فرآوري و اکتشافات با ايران تفاهمنامههاي امضا کرده است، زيرا آنها در حفاريهاي خود ضمن اينکه ميتوانند با سرعت بيشتر حفاري انجام دهند اطلاعاتي را پردازش ميکنند که اپراتور ميتواند به اطلاعات دقيق تري براي شناسايي مواد معدني استفاده کند.
برنا با بيان اينکه آلمانيها در بخشهاي از فرآوري مواد معدني از ظرفيتهاي بالايي برخوردارند، تصريح کرد: اين کشور هماکنون در فرآوري پتاس به دانش فني بالايي دست يافته و ميتواند در استخراج و فرآوري ذخاير اين ماده معدني با ايران همکاريهاي خوبي داشته باشد از اين رو سازمان ايميدرو ميتواند با رويکرد اجراي پروژههاي مشترک علاوه بر عملياتي کردن پروژهها در ارتقاي دانش فني داخلي نيز گام بردارد.
او با اشاره به اينکه نوع همکاريها در بخش معدن بايد متنوع و گسترده باشد، افزود: در ايران تنوع بالايي از مواد معدني وجود دارد و کشورهاي خارجي نيز در تمام مواد معدني توانمند نيستند از اين رو بايد همکارهاي بينالمللي براساس توانمندي آنها و پروژههايي که در کشور خود انجام داده و توانستهاند به دانش فني خوبي دست يابند صورت گيرد.